Heidi

Wie is Heidi?

Met meer dan 20 jaar ervaring is Heidi een echte administratieve allrounder.

Door jarenlang te werken in kleinere bedrijven in een groeiproces weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat de administratie het management niet belemmert.

Heidi zorgt graag voor een goede ondersteuning waar jij deze nodig hebt.

Of het nu gaat om het uitwerken van notities, het doen van research of het afwerken van een PowerPoint-presentatie, ze maakt het binnen no time in orde voor je.

Heidi is ook een ervaren Time Manager en helpt je graag naar een opgeruimde mailbox, heb je vervolgens ook nood aan ondersteuning bij het wegwerken van je mailachterstand dan lost ze dat meteen voor je op. 

Heidi weet als geen ander  dat een ondernemer erg veel verschillende taken op zich moet nemen en daardoor niet altijd de tijd heeft om zich bezig te houden met het bijhouden van de administratie. En al helemaal niet om hier zaken aan te verbeteren.  

De beste manier om hier ondersteuning te bieden is in de eerste plaats door te ontzorgen. Door korte termijn oplossingen aan te bieden naar administratieve ondersteuning toe komt er al snel meer lucht in jouw agenda.

Vervolgens kan er gekeken worden op langere termijn.  Hoe kan jouw administratie vereenvoudigd worden en kan je tijd besparen op steeds terugkerende taken.

Omdat elke ondernemer uniek is kijkt Heidi graag samen met jou naar wat jij nodig hebt om er vervolgens voor te zorgen dat alles geoptimaliseerd wordt.  

Zodat jij je kan concentreren op wat echt telt, je zaak runnen, en groeien.  

Omdat ze van afwisseling houdt zijn ook kleine projecten of eenmalige opdrachten meer dan welkom. Heidi doet ze met veel plezier.

Dan bekijken we samen hoe we zo snel mogelijk van start kunnen gaan.

 
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now